Advertisement 1

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση Τσίπρα σε Σόιμπλε: Να λυπάσαι τους λαούς που περπατούν με το κεφάλι σκυφτό! Όχι τους Έλληνες!

Δεν ξεπεράσαμε μεσα σε 3 εβδομαδες τα τεράτστια οικονομικά μας προβλήματα είπε ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας την ομιλία του.

Αυτό που άλλαξε ειναι είπε ότι ο Ελληνας πολίτης δεν αισθάνεται την απαξίωση και τον εξευτελισμό. Δεν μπορούν κάποιοι να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σα να ειναι χώρα
– αποικία.

Ο λαός είπε με τις συγκεντρώσεις στέλνει μήνυμα στους ευρωπαίους οτι η Ελλάδα είναι εδώ και θα βγει από αυτή την αυτοτροφοδοτούμενη παγίδα χρέους.

Θέλω να επαναλάβω κάτι που είπα στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. η Ελληνική Δημοκρατία δεν απειλεί και δεν απειλείται.

Ο κ. Σοιμπλε έχασε την ψυχαρμία του όχι γιατι καταφέθηκε κατα της ελληνικης κυβερνησης αλλα γιατι επιτέθηκε στον ελληνικό λαό. Θα ήθελα να του επισημάνω ότι πρέπει να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό. Να μην λυπάται τους λαούς που σηκώνουν το κεφάλι υπερήφανα. Αυτούς πρέπει να τους σέβεται να τους εκτιμά και να τους θαυμάζει.

Αγνοώντας επίσης τα τελεσίγραφα για μη μονομερείς ενέργειες ο Αλέξης Τσίπρας, προανήγγειλε ότι από την Πέμπτη έρχονται στην Βουλή νομοσχέδια για την απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, απαγόρευσης μεταβίβασης δανείων σε ξένα funds, ένταξη όλων των οφειλών στην ρύθμιση για τις 100 δόσεις, 

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.