Advertisement 1

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 99 100 101 -- 08/02/2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ.99 :: Η Παυλίνα αλλάζει γνώμη, μισή ώρα πριν πάει στην εκκλησία και δε θέλει να παντρευτεί τον Ηρόδοτο. Όμως, συζητώντας με τη Ρουμπίνη αποφασίζει τελικά να κάνει το απονενοημένο διάβημα... για να το μετανιώσει οριστικά και αμετάκλητα μερικές ώρες αργότερα... 

Την ίδια στιγμή η Βίκυ δίνει το παιδί της στον
Σάββα και είναι σε κατάρρευση... όπως και η σχέση της με τον Μιχαήλ... Ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ιωάννα ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της κι αυτή όχι μόνο δεν τον πιστεύει αλλά τον φέρνει στα άκρα, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να τη διώξει με τον χειρότερο τρόπο. Όταν όμως θα πάει να της ζητήσει συγνώμη και θα τη φιλήσει τους βλέπει αυτός που δε θα ‘πρεπε... ο Μάξιμος!
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ.100
Ο Μάξιμος επιτίθεται στον Δημήτρη που αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι είχε πάντα κόλλημα με την Ιωάννα. Του λέει ότι τον πρόδωσε και η σχέση τους τελειώνει εδώ. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Δημήτρης, έχοντας και την πίεση του μαγαζιού που δεν τραβάει, να αποφασίσει να το πουλήσει και να φύγει στο εξωτερικό.  Παράλληλα η Παυλίνα μετανιώνει για την παρορμητικότητά της να πει στον Ηρόδοτο πως ο γάμος τους ήταν λάθος και ψάχνει να τον βρει, εκείνος όμως έχει εξαφανιστεί. Ταυτόχρονα ο Σάββας απαξιώνει την Βίκυ που παράτησε το παιδί της για χάρη ενός έρωτα, ενώ ο Μάξιμος πιάνει στα πράσα την μητέρα του μαζί με τον πατέρα του και γίνεται έξαλλος.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ.101 
Η Ιωάννα προτείνει στον Δημήτρη να καλέσουν στο μαγαζί κάποιες διάσημες προσωπικότητες για να ελκύσουν κόσμο. Ο Δημήτρης το δέχεται με συγκρατημένη αισιοδοξία. Ταυτοχρόνως ο Μάξιμος συνειδητοποιεί πως έφταιξε και δικαίως έχασε την Ρουμπίνη αλλά εκείνη δεν του αφήνει πια το περιθώριο να την πλησιάσει εφόσον η σχέση της με τον Γιώργο δυναμώνει όλο και περισσότερο. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη επιστρέφει στον Ακύλα, ενώ η Βίκυ αποφασίζει να πάει να δει τον Λέανδρο και κοιμάται στο σπίτι της, πράγμα που εξοργίζει τον Μιχαήλ αλλά και τον Γιάννη. Τέλος ο Μιχαήλ ενημερώνει την ανάστατη Παυλίνα πως είδε τον Ηρόδοτο με δύο Ρωσίδες να πίνει καφέ μες την καλή χαρά.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.