Advertisement 1

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 60 61 62 63 -- 20/02/2015

Επεισόδιο 60 : Η προσπάθεια της Λίας και του Γιώργου να ολοκληρώσουν τη σχέση τους πέφτει στο κενό, καθώς το παλιό της τραύμα είναι ακόμα ανοιχτό και την εμποδίζει. Η δίκη της Ρέας φτάνει κι ενώ όλοι θεωρούν σίγουρη την καταδίκη της, η Μυρτώ ρισκάρει και παίζει τον τελευταίο άσσο που’χει κρυμμένο στο μανίκι της… 


Η Μυρτώ ρισκάρει την καριέρα της για να σώσει τη Ρέα κι όλα κρέμονται από μια κλωστή καθώς περιμένουν το αποτέλεσμα. Ο Γιώργος προσπαθεί να καταλάβει πού έκανε λάθος με τη Λία κι ενώ εκείνη ετοιμάζεται να του εξηγήσει, ο Λευτέρης επεμβαίνει στην κουβέντα τους την κατάλληλη στιγμή. Συστήνεται στον Γιώργο και προσπαθεί δήθεν να τον πλησιάσει. Η στάση του παραξενεύει τη Λία και ο Γιώργος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του για να μην την στεναχωρήσει. Ο Πρίγκιπας γίνεται έξαλλος με την έκβαση της δίκης. 

Η Βάλια αργεί στην πρώτη πρόβα με τον Μάξιμο, η Έλλη αναλαμβάνει να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η Βάλια όμως θ’αναγκαστεί να ξαναφύγει, καθώς ο Πρίγκιπας την καλεί επειγόντως για να μιλήσουν. Η Νατάσσα παρασύρεται από τον πόθο της για τον Ασίμ και του ζητάει να περάσουν ένα βράδυ μαζί. Ο Χρήστος ζητάει από την Κλαίρη να φύγουν από το σπίτι γιατί δεν μπορεί ν’ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά του πατέρα του, όμως εκείνη τον αποτρέπει. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ρέα αθωώνεται λόγω αμφιβολιών. Η Βάλια φοβάται ότι η Μυρτώ θα φτάσει στην αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της και για πρώτη φορά ο Πρίγκιπας τής γυρίζει την πλάτη και της εξηγεί πως δεν θ’ανακατευτεί άλλο στην υπόθεση της Ρέας. Η Έλλη βρίσκει την ευκαιρία να κρατήσει τα λόγια της Βάλιας για την πρόβα του Μάξιμου και η Ανθή θα θαυμάσει για πρώτη φορά το ταλέντο της. Της προτείνει όμως να κρατήσει αυτό το ταλέντο κρυφό από τη Βάλια. Ο Χρηστίδης κρύβει προσωρινά τη Ρέα στο σπίτι του και η Ελένη βρίσκει ένα πιο σίγουρο κρησφύγετο.
Επεισόδιο 60 ( K2stv.gr)
Ο Λευτέρης ζητάει από την οικογένεια να τον συνοδεύσει στα εγκαίνια του εμπορικού, αλλά ο Χρήστος αρνείται. Η Λία, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, δέχεται να τον συνοδεύσει για λίγο. Η Νατάσσα και ο Ασίμ περνάνε το πρώτο τους βράδυ μαζί. Η Βάλια προσφέρεται να βοηθήσει στην υπόθεση της Ρέας και η Μυρτώ πιστεύει, για μια ακόμα φορά, τις δήθεν καλές προθέσεις της. Ο Ασίμ υπόσχεται στη Νατάσσα ότι θα την πάρει μακριά από την έπαυλη του Ανδρέου και θα την γλιτώσει από κείνον. Ο Λευτέρης, με ύπουλο τρόπο, συναντάει τον Γιώργο και τον δέρνει άσχημα με σκοπό να μείνει μακριά από τη Λία. Ο Χρήστος καμαρώνει για τη νίκη της Μυρτώς και η Κλαίρη δείχνει την ενόχλησή της. Και η Έλλη όμως συγκινείται από το επίτευγμα της αδερφής της και προσφέρεται να την βοηθήσει στην έρευνα για τον πραγματικό δολοφόνο. Ο Μάριος προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον Χρηστίδη…
Η Βάλια ζητάει από τη Μυρτώ να καλέσουν τον Χρηστίδη σε δείπνο, για να γνωριστούν καλύτερα και να τον ευχαριστήσουν για την περιπέτεια με το κοσμηματοπωλείο. Ο Χρηστίδης αρχίζει να σκαλίζει το κίνητρο του Πρίγκιπα για τη δολοφονία του Τάσου και κατ’επέκταση του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος μαλώνουν για τα εγκαίνια του εμπορικού όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους η Κλαίρη. Η Έλλη επεμβαίνει και βγάζει τη Μυρτώ από τη δύσκολη θέση. Στα εγκαίνια του εμπορικού εμφανίζεται και ο Πρίγκιπας όπου ανακοινώνει στον Λευτέρη πως το εμπορικό του ανήκει εξ’ολοκλήρου. Τον απειλεί με τη ζωή της Λίας και ο Λευτέρης αναγκάζεται να δεχτεί. Ο Χρήστος μαλώνει με την Κλαίρη, επειδή εμφανίστηκε ακάλεστη στα γραφεία της παράταξης. Ο Πρίγκιπας συστήνεται στον Θησέα ως ο μελλοντικός του χρηματοδότης. Ο Θησέας δείχνει να γοητεύεται από τη Λία, ενώ εκείνη ανακαλύπτει πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του Γιώργου κρύβεται ο πατέρας της. Η Έλλη πέφτει πάνω σ’έναν άγνωστο που θα της αλλάξει τη ζωή… Ο Χρηστίδης βρίσκεται καλεσμένος στο σπίτι της Βάλιας, με σκοπό να τον ευχαριστήσουν για τη βοήθειά του στη ληστεία. Η Ανθή γοητεύεται από τον αστυνόμο, γεγονός που εντοπίζει και η Βάλια. Γοητευμένη όμως είναι και η Έλλη, που περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Φίλιππο, παρόλο που δεν ξέρει τίποτα για κείνον. Η Κλαίρη μαλώνει με τον Χρήστο, κατηγορώντας τον ότι δεν την θέλει στα γραφεία της παράταξης γιατί φλερτάρει με τη Μυρτώ. Η Λία κατηγορεί τον Λευτέρη ότι ξυλοκόπησε τον Γιώργο κι αποφασίζει να φύγει απ’το σπίτι. Ο Λευτέρης αρνείται ότι τον έδειρε αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Η Ερμιόνη ξεσπάει πάνω του τον θυμό της, για πρώτη φορά.
Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τον Χρηστίδη και την κόντρα του με τον Ανδρέου. Την συμβουλεύει να κρατηθεί μακριά απ’αυτή τη βεντέτα. Ο Χρηστίδης και η Ανθή βρίσκουν κοινά ενδιαφέροντα, κάτι που ενοχλεί τη Βάλια, ειδικά όταν συνειδητοποιεί πως δεν αποτελεί το κέντρο της προσοχής. Προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Ρέα αλλά ο Χρηστίδης κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Η Έλλη και ο Φίλιππος ανταλλάσουν το πρώτο τους φιλί, η Έλλη μετά από καιρό αφήνεται χωρίς έλεγχο στο πάθος. Η Νατάσσα προτείνει στον Ασίμ να το σκάσουν, αλλά εκείνος δεν το παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Λία βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου αλλά οι αναποδιές δεν θ’αργήσουν να προκύψουν και καταλήγουν να περάσουν τη βραδιά τους στο πάρκο. Η Έλλη και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα, αλλά ο Φίλιππος εξαφανίζεται το επόμενο πρωί. Ο Λευτέρης, έξαλλος από θυμό, ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον Γιώργο. Η Βάλια συμβουλεύει την Ανθή να κρατηθεί μακριά από τον Χρηστίδη γιατί θα πληγωθεί. Ο Θησέας επισκέπτεται την έπαυλη του Ανδρέου και βλέπει μπροστά του τη Νατάσσα. Της προτείνει να συμμαχήσουν, μα εκείνη αρνείται. Ο Μάξιμος φλερτάρει με την Έλλη, αλλά εκείνη αδιαφορεί. Ο Χρήστος εξομολογείται στη Μυρτώ πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της κι εκείνη του ζητάει να το ξεχάσουν.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.