Advertisement 1

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε σήμερα 26 Φεβρουαριου : 22:00 Ολυμπιακός - Ντνίπρο... Πολλά εισιτήρια λόγω του χαμένου ντέρμπι

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών μετά από την ήττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Το κακό αποτέλεσμα αλλά και η κακή εικόνα έχουν αφήσει το μισό Καραϊσκάκης άδειο!
Δυο ημέρες πριν από την έναρξη του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν πουλάει εισιτήρια και το sold - out μοιάζει πρακτικά
αδύνατο. Ειδικά, στην πτέρυγα του γηπέδου που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα υπάρχουν πάρα πολλά διαθέσιμα εισιτήρια (σχεδόν 250 σε κάθε τμήμα!), πράγμα που προκαλεί "κρύο ιδρώτα" στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η κοντινή απόσταση του ματς με την Ντνίπρο και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των υπευθύνων του Ολυμπιακού, μιας και το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα δεν έχει διαφημιστεί καταλλήλως και έτσι για αρκετό κόσμο θεωρείται "απαρατήρητο". Το κεντρικό θέμα που απασχολεί τους παράγοντες είναι η επίλυση των προβλημάτων που πηγάζουν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Επεισόδια προκλήθηκαν και στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας καθώς υπήρξαν τετ-α-τετ των δύο προέδρων (Μαρινάκης - Αλαφούζος) και επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Όπως και να έχει, η επικαιρότητα είναι στραμμένη ακόμα στην Λεωφόρο και έτσι το Ολυμπιακός - Ντνίπρο "χάνει" οπαδούς. Οι δύο συνεχόμενες ήττες σε δύο από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής περιόδου κρατούν τον κόσμο μακριά από το Καραϊσκάκης ακόμα και αν οι τιμές των εισιτηρίων είναι ευνοϊκότερες από αυτές του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινούν από μόλις 15 ευρώ (στην Θύρα 22), 10 ευρώ φθηνότερα από τα αντίστοιχα παιχνίδια των ομίλων.


Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.