Advertisement 1

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΒΡΟΣ : Εξιχνιάστηκε αιματηρή ληστεία που διαπράχθηκε το 2011.


Πάνω από δυο χρόνια μετά την αιματηρή ληστεία που διέπραξε και... 666 χιλιόμετρα πιο μακριά, συνελήφθη ένας 34χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον τραυματισμό της ιδιοκτήτριας ενός περιπτέρου στην Ορεστιάδα που είχε γίνει στις 23 Ιανουαρίου του 2011!

Ο κουκουλοφόρος ληστής είχε απειλήσει με
μαχαίρι την άτυχη γυναίκα, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και την τραυμάτισε κάτω από την αριστερή μασχάλη. Όμως, η περιπτερούχος δεν το έβαλε κάτω και, παρά το γεγονός ότι ο εισβολέας την είχε ρίξει στο στενό δάπεδο του περιπτέρου, εξακολούθησε να παλεύει μαζί του! Ο κακοποιός προσπάθησε να τη μαχαιρώσει και δεύτερη φορά, αλλά απέτυχε και επιχείρησε να αρπάξει τα χρήματα από το συρτάρι του ταμείου. Η περιπτερούχος τον... κλώτσησε με αποτέλεσμα να σκορπίσουν τα χρήματα, όμως ο δράστης κατάφερε να αρπάξει 1.200 ευρώ και να επιβιβαστεί τρέχοντας σε ένα λευκό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε!

Η τραυματισμένη περιπτερούχος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ενώ τα αποτυπώματα που άφησε ο 34χρονος ληστής στο περίπτερο τον πρόδωσαν και η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες για δυο ολόκληρα χρόνια, ώσπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο στα Ιωάννινα όπου είχε καταφύγει και έτσι συνελήφθη!

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.