Advertisement 1

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Πέφτει στο νερό την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου ένα ακόμη Υποβρύχιο τύπου 214 το «ΜΑΤΡΩΖΟΣ « αφού όλα εξελίχθηκαν ομαλά και σύμφωνα με το Πρόγραμμα!

Ομαλά εξελίσσονται οι εργασίες και δοκιμές στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για την πιστοποίηση και επιχειρησιακή ένταξη στον Στόλο των τριών νέων υποβρυχίων τύπου 214 και του εκσυγχρονισμένου Ωκεανός.

Εν τω μεταξύ το ιδίου τύπου υποβρύχιο «Πιπίνος» εκτέλεσε επιτυχώς βολή τορπίλης τον Ιανουάριο σε περιοχή του Σαρωνικού, ενώ για το
προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί να εκτελεστεί αντίστοιχη βολή από το εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο «Ωκεανός».

Να θυμίσουμε οτι Το Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ φτάνει την Δευτέρα στον Όρμο της Σούδα για δοκιμές ακουστικής απο τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 20 του μηνός και μέχρι τέλος του μήνα θα είναι έτοιμο να αναλάβει την πρώτη του Πολεμική του Αποστολή!

Μετά την καθέλκυση και του τρίτου Υποβρυχίου η Ελλάδα και συγκεκριμένα το Πολεμικό της Ναυτικό γίνεται ο Κουμανταδόρος της Λίμνης του Αιγαίου ,αρκεί να έχουμε την πολιτική θέληση να υπερασπιστούμε τα Θαλάσσια Σύνορά μας!

Οι Δυνατότητες των τριών καλύτερων Συμβατικών Υποβρυχίων στο Κόσμο δεν μας δίδει πλέον κανένα δικαίωμα να μεμψιμοιρούμε …Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση!

See more at:Amynna.gr

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.