Advertisement 1

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Εθνική Ελλάδος – Επ.01 02 03 04 05 06 -- 25/02/2015

ΕΠ..01 : Η Νίκη Αγγελίδου είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών, που έχει υπάρξει στα νιάτα της επιτυχημένη αθλήτρια και αργότερα και επιτυχημένη επιχειρηματίας. 

Το παρόν της όμως δεν είναι και τόσο λαμπερό. Η διέξοδος από τη σκληρή και απαισιόδοξη καθημερινότητά της, θα έρθει και πάλι από τον
αθλητισμό. Αυτή τη φορά από το πιο περίεργο, αλλόκοτο και άγνωστο σπορ που υπάρχει. Θα καταφέρει να φτιάξει τη δική της Εθνική Ομάδα; Ποιες θα είναι οι συμπαίκτριες της και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μία άπειρη ελληνική ομάδα όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις;
Η Φοίβη Παπαδάτου πείθεται εύκολα να γίνει το τρίτο μέλος της Εθνικής ομάδας curling που προσπαθεί να φτιάξει η Νίκη. Τα πράγματα όμως, δεν θα είναι καθόλου εύκολα όταν οι τρεις γυναίκες στην προσπάθεια ανεύρεσης παγοδρομίου συναντήσουν ένα πολύ ύποπτο ζευγάρι, τον Κυριάκο και την Ελίζα Σαφέτα. Και θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν προσπαθήσουν να πείσουν τον Χρήστο, έναν πρώην πρωταθλητή του curling, να γίνει ο προπονητής τους.  Στο μεταξύ, η Φρόσω κάνει μία τρομακτική ανακάλυψη στο δωμάτιο του Παντελή.
Η Νίκη και ο Χρήστος έχουν αναλάβει να στριμώξουν τον Σαφέτα προκειμένου να τους φτιάξει το παγοδρόμιο. Γνωρίζοντας τα μυστικά του φαίνεται να έχουν πάρει το πάνω χέρι. Μυστικά όμως κρύβει και η Φοίβη, ενώ στην Κυψέλη οι φόβοι της Φρόσως για τον Παντελή επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο. Ένας γοητευτικός δημοσιογράφος, ο Αχιλλέας, κάνει την εμφάνισή του στο υπό κατασκευή παγοδρόμιο, ενώ μετά από μία επεισοδιακή οντισιόν βρίσκεται επιτέλους το τέταρτο μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Λέγεται Στάλλω κι έρχεται από την Κύπρο!
Η είσοδος στον πάγο για κάποιες θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Για τη Νίκη οι δυσκολίες βρίσκονται στο σπίτι της. Τα οικονομικά προβλήματα και η σχέση με την κόρη της θα την οδηγήσουν σε μία έκρηξη με αναπάντεχη εξέλιξη. Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει όμως και τη Φοίβη σε μία θεατρική πρεμιέρα που πηγαίνει ως καλεσμένη. Στην Κυψέλη, οι φίλες της Φρόσως, η Γκρέις, η Ράγια και η ΓιουέΓιουέ κάνουν ό,τι μπορούν για να την προστατεύσουν, ενώ παράλληλα ο Θόδωρας έχει αρχίσει να την υποψιάζεται.
Η νεοσύστατη ελληνική ομάδα βρίσκεται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα. Η προσπάθεια του Κυριάκου να εξαπατήσει Έλληνες και ξένους, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα καθώς προκαλεί το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ομοσπονδίας που στέλνει άνθρωπο να παρακολουθήσει τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Αν αποκαλυφθούν τα ψέματα του Κυριάκου, η Ελλάδα κινδυνεύει με αποκλεισμό από την παγκόσμια ομοσπονδία. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Φρόσως, η κατάσταση παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή.
Ο έρωτας χτυπάει στο σπίτι της Νίκης. Την ίδια ώρα, η Νίκη αντιμετωπίζει τον Θόδωρα. Η Φοίβη αντιστέκεται στο ενδιαφέρον του Αχιλλέα αλλά τη βραδιά των γενεθλίων της ο Αχιλλέας θα την αφήσει σχεδόν άφωνη. Η Φρόσω αποχωρεί από την ομάδα και μόνο ένα θαύμα μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Στον αγωνιστικό τομέα, η πρόοδος συνεχίζεται αλλά τα άσχημα νέα έρχονται και πάλι από το εξωτερικό. Η ελληνική ομάδα σχεδόν εξαναγκάζεται να λάβει μέρος στους πρώτους της διεθνείς αγώνες.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.