Advertisement 1

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ηρωίδες – Επ.01 02 03 04 05 06 --26/02/2015

Επεισόδιο 1 : Η Μιμή επιστρέφει στην Αθήνα διακόπτοντας το 2ο μεταπτυχιακό της στην Κίνα για χάρη του λεγόμενου «Αυτού», ενός άντρα που την «τρέχει» επί χρόνια. 

Η αδελφή της, Λούκι, είναι ακόμα χαμένη στον κόσμο της και η μητέρα της, Αγνή, ακόμα πιο σκύλα. Η κολλητή της φίλη, Έλλη, προσπαθεί ακόμα να εγκλιματιστεί στην οικογενειακή ζωή που της έλαχε χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Η
Μιμή συναντά τον «Αυτόν» για σεξ αλλά γρήγορα υποψιάζεται πως δεν θα αλλάξουν και πολλά στη μεταξύ τους σχέση. Η Λούκι, νιώθοντας αποκλεισμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, βρίσκει παρηγοριά στον μανιοκαταθλιπτικό εικοσάχρονο Γιώργο που την έχει ερωτευτεί σε εμμονικό βαθμό.
Η Μιμή παλεύει με την ανεργία, την πίεση της μάνας της και την αδιαφορία του Αυτού. Η Έλλη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα πάρει το παιδί και θα μείνουν στη Μιμή κι εκείνος την απειλεί ότι δεν θα πάρει αποζημίωση. Η Λούκι καλείται στο Τμήμα όπου την ενημερώνουν ότι ο Γιώργος έχει αυτοκτονήσει για χάρη της. Μια απρόσμενη καινούργια φίλη την περιμαζεύει απ” τον δρόμο. Η Έλλη με την Κλο μετακομίζουν στο σπίτι της Μιμής.
Η Λούκι ξυπνάει στο σπίτι τής τραβεστί και κατευθύνεται με δυσκολία προς το νεκροταφείο αλλά δεν αντέχει να μπει μέσα. Κάθεται στο καφενείο απέναντι και γνωρίζει τον ηθοποιό Νικόλα. Η Μιμή και η Έλλη, άφραγκες και παρατημένες, συναντούν τυχαία την παλιά τους φίλη, Μαρίτα, με την οποία φαίνεται πως έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς. Όλοι καταλήγουν στο πάρτι γενεθλίων της Λούκι όπου ο Χάρης και ο Αντώνης χωρίζουν, η Έλλη συναντά έναν πρώην της, η Μιμή φιλάει ένα κορίτσι και ο Νικόλας εμφανίζεται ακάλεστος.
Ο Χάρης αφήνει τον Αντώνη και μετακομίζει και αυτός στο σπίτι της Μιμής όπου βρίσκει καταφύγιο και η Λούκι. Η Μιμή σέρνει την Έλλη στην Όπερα και η Έλλη την πέφτει άσχημα σε έναν απ’ τους τραγουδιστές με αποτέλεσμα να φάει χυλόπιτα και να τον ερωτευτεί. Αποκαλύπτεται ότι ο τραγουδιστής ήταν ο σύζυγος της φίλης τους,Μαρίτας. Η Λούκι μαζεύει κόσμο στο σπίτι και η Μιμή γίνεται έξαλλη. Εμφανίζεται ακάλεστος ο γείτονας Μάρκος, η Μιμή τού παίρνει τα κλειδιά και τον αναγκάζει να αλλάξουν σπίτια.
Η Έλλη συναντά τον Κωνσταντίνο που την ενημερώνει ότι παραιτήθηκε, ότι είναι μπλεγμένος με έναν επιχειρηματία και ότι τώρα πρέπει η ίδια να αναλάβει τα οικονομικά της οικογένειας. Την ίδια στιγμή, η Μιμή ζητάει δουλειά ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων. Ο Νικόλας καλεί τη Λούκι στη φυλακή -όπου βρίσκεται από παρεξήγηση- γιατί του έχει λείψει. Ο Αυτός στήνει ξανά τη Μιμή και την κατάσταση σώζει με χαρά ο Μάρκος. Η Έλλη πηγαίνει με την Κλο στο παιδικό πάρτι και γνωρίζεται καλύτερα με τον Τάσο αλλά η Κλο τής ζητάει να επιστρέψουν στον Κωνσταντίνο
Ο Κωνσταντίνος έχει παραιτηθεί εντελώς. Πίνει συνέχεια και η συμπεριφορά του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη. Ο Νικόλας παίρνει δια της βίας τη Λούκι σπίτι του. Ο Μάρκος γουστάρει επίσημα πια τη Μιμή -που στο μεταξύ έχει απογοητευτεί από τον Αυτόν και έχει παρακαλέσει την Αγνή να την πάρει στο γραφείο- και τη βγάζει για ρομαντικό δείπνο σε καντίνα. Ο Μάνος και η Κλο θέλουν να ξαναβρεθούν και αναγκάζουν τον Τάσο και την Έλλη να επικοινωνήσουν και να συναντηθούν.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.