Advertisement 1

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εκδηλώσεις γνωριμίας υποψήφιων εργολάβων του έργου TAP

Με αναμενόμενη έναρξη εργασιών το 2016, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνει δύο εκδηλώσεις γνωριμίας σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη μεταξύ υποψήφιων βασικών εργολάβων και ενδιαφερόμενων υπεργολάβων και προμηθευτών του έργου. 

Ειδικότερα, η πρώτη συνάντηση διοργανώνεται την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη στο Ξενοδοχείο «Thraki Palace Hotel & Conference Center» και η δεύτερη την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο «Porto Palace Hotel».

Οι εκδηλώσεις έχουν ως στόχο να προσφέρουν τη δυνατότητα γνωριμίας μεταξύ υποψήφιων βασικών εργολάβων για την κατασκευή του χερσαίου τμήματος του αγωγού και των σταθμών συμπίεσης του έργου και αντιστοίχως ενδιαφερόμενων υπεργολάβων και προμηθευτών σε μια σειρά από συμπληρωματικές εργασίες, όπως για παράδειγμα την προμήθεια υλικών και υπηρεσιών, διοικητική υποστήριξη, υπηρεσίες ασφάλειας, μεταφορές και τροφοδοσία, κοκ.

Όπως σημειώνεται η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και δεν θα επηρεάσει καθ' οιονδήποτε τρόπο την διαδικασία προμηθειών του έργου ούτε εγγυάται την απευθείας ανάθεση είτε από τον TAP είτε από κάποιον ανάδοχο εργολάβο.

Αποκλειστικός σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν μία πλατφόρμα επικοινωνίας και διερεύνησης ευκαιριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος μεταξύ των υποψήφιων αναδόχων εργολάβων του έργου ΤΑΡ και ενδιαφερόμενων υπεργολάβων και προμηθευτών.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.