Advertisement 1

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πρωτοπόρα χειρουργική μέθοδος εφαρμόζεται στο ΠΓΝΕ.

ΠΗΓΗ
Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή που δεχτήκαμε από τον κ.Κρόκο σχετικά με μία νέα εγχειρητική τεχνική διαπιστώσαμε την εφαρμογή ακόμα μίας πρωτοποριακής μεθόδου που εφαρμόζεται εδώ και λίγο καιρό στο ΠΓΝΕ.

Στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου εφαρμόζεται η μέθοδος “Amis” εδώ και λίγο
καιρό με άριστα αποτελέσματα.

Τι είναι η μέθοδος “Amis”:

Μια νέα τεχνική στην αρθροπλαστική ισχίου η οποία είναι ανώδυνη, αναίμακτη και η κινητοποίηση του ασθενούς γίνεται την επόμενη ημέρα. 

Η πρωτοπόρα αυτή τεχνική εφαρμόζεται εκτός ενός ιατρικού κέντρου της Αθήνας και ενός της Θεσσαλονίκης, μόνο στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και σε ελάχιστα στην Ευρώπη.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΕΥΧΑΡIΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Καθηγητή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΔΠΘ κ. ΚΩΝ. ΚΑΖΑΚΟ, για την βοήθειά και την συμπαράστασή του στην αποκατάσταση ενός χρόνιου προβλήματος με το ισχίο μου που με ταλαιπωρούσε επί πάρα πολλά χρόνια. 

Χρησιμοποιώντας μια εντελώς νέα και πρωτοπόρα χειρουργική τεχνική, που σε ελάχιστα κέντρα σε ευρωπαικό επίπεδο εκτελείται, αποκατέστησε εγχειρητικά (αρθροπλαστική ισχίου) το πρόβλημά μου χωρίς πόνο μετά την επέμβαση, χωρίς αιμορραγία και με κατέστησε ικανό να κινητοποιηθώ την πρώτη ημέρα και να επιστρέψω στο σπίτι μου την δεύτερη. Εκτός των θερμών ευχαριστιών μου θα ήθελα να κοινοποιήσω την μοναδική και ευχάριστη εμπειρία μου και να τονίσω το υψηλό επίπεδο παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών που παρέχονται από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης ευχαριστώ τους Συνεργάτες του, την Προισταμένη της Κλινικής καθώς και το Νοσηλευτικό προσωπικό που με ευγένεια, ζήλο και υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, προσφέρουν τις μοναδικές τους υπηρεσίες προς τους αρρώστους, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους για όλους καιρούς".

Σας ευχαριστώ όλους
ΕΜΜ. ΚΡΟΚΟΣ

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.