Advertisement 1

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 472 473 474 475 476 -- 24/01/201

Επ..: 472 -- Περίληψη: 
Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη ότι η Νιόβη γυρίζει στο σπίτι τους. Η Χριστίνα εξακολουθεί να σκέφτεται τον Στέφανο και θυμώνει που αυτός παραμένει κολλημένος με τη Χαρά... 

Ο Σταύρος ζητάει από τον Νότη να μιλήσει με τον σύμβουλο, προκειμένου να κανονίσουν τη διαχείριση των χρημάτων από τον λογαριασμό της Τζόρνταν. Η Μάνια προειδοποιεί για άλλη μια φορά τη Χαρά ότι η Λήδα δεν είναι αυτό που φαίνεται... Η Λήδα μιλάει στον Απόστολο και του ζητάει συγγνώμη για την ακραία αντίδρασή της.
Περίληψη: Ο Νότης, απογοητευμένος, ψάχνει να βρει τι έκανε λάθος και γιατί δεν πέτυχε το σχέδιό του. Ο Θέμης λέει στη Χαρά πως έχει αισθήματα για αυτήν και πως για χάρη της χώρισε την Ιωάννα. Η Νιόβη λέει στον Λευτέρη πόσο χαρούμενη είναι για την επανασύνδεσή της με τον Γιώργο, αυτός όμως διατηρεί τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο ο άντρας της έχει αλλάξει πραγματικά... Η Μάνια λέει στον Σταύρο πως ο Νότης και η Λήδα δεν είναι μόνο φίλοι.
Περίληψη: Η Μάνια κατηγορεί τον Απόστολο ότι την αντιμετωπίζει σαν τρελή και, παρά τις παρακλήσεις του,  φεύγει απ' το σπίτι, προκειμένου να τον αφήσει να χαρεί την ευτυχία του με τη Λήδα. Η Χριστίνα ζητάει από τον Στέφανο εξηγήσεις για την ξαφνική απομάκρυνσή του. Εκείνος της λέει πως ποτέ δεν της έταξε σχέση και της αφήνει υπονοούμενα πως τον έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά της. Ο Νότης μαθαίνει πως υπάρχει μια συγκρατούμενη της 'Ελεν Τζόρνταν που γνώριζε για τον φάκελο και ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση.
Περίληψη: Η Μαρία προσπαθεί να κουβεντιάσει ήρεμα με τη Μάνια και να μάθει γιατί αντιπαθεί τη Λήδα τόσο πολύ. Εκείνη της επαναλαμβάνει ότι τη θεωρεί αρπακτικό και πως το ένστικτό της την προειδοποιεί ότι είναι επικίνδυνη. Ο Σταύρος διαβάζει την γνωμάτευση του ψυχιάτρου για την συγκρατούμενη της 'Ελεν Τζόρνταν, Δημάκη και μαθαίνει πως πρόκειται για μυθομανή και δεν μπορούν να λάβουν σοβαρά υπόψιν όσα κατέθεσε. Η Δημάκη όμως, θυμάται το όνομα του γιου του Τζόρνταν και τον κατονομάζει σαν «Φώτη Αργυρό».
Περίληψη: Η προσπάθεια του Γιώργου να κάνει έρωτα με τη Νιόβη αποτυγχάνει για άλλη μια φορά. Η Μαρέλα μιλάει με ενθουσιασμό στη Χριστίνα για τον Λεωνίδα και -προς μεγάλη απογοήτευση του Αγά- αναφέρει ότι θα κρατήσουν επαφή. Η Μαρία αναφέρει στον Σταύρο πως η Μάνια δεν σκοπεύει να πάει στον γάμο του πατέρα της. Η Νιόβη λέει στον Λευτέρη πως θα περάσει από το σπίτι του για να της δώσει τα βιβλία της σχολής. Ο Λευτέρης αρχίζει τις ετοιμασίες για την επικείμενη επίσκεψη.
Επεισόδιο 476......Ερχεται η περίληψη την τεταρτη 21/01/2015

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.