Advertisement 1

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 43 44 45 46 47 -- 24/01/2015

Περίληψη: Η 'Ελλη ζητάει τη βοήθεια της Νεφέλης για την επιλογή έργου, με σκοπό να εντυπωσιάσει τη Βάλια. Ο Χρηστίδης, με τη βοήθεια του Μάριου, προσπαθεί να στήσει παγίδα στον Πρίγκιπα. Ο Πρίγκιπας όμως, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. 

Ο Χρήστος και η Μυρτώ, ξεπερνάνε το αρχικό
σοκ της συνάντησής τους κι αποφασίζουν να πιουν ένα ποτό μαζί. Ο Χρήστος τής εξομολογείται τον έρωτά του όμως η Μυρτώ είναι πολύ πληγωμένη για να τον ακούσει. Ο Νάσος παρακολουθεί τον Τάσο και βλέπει μαζί του τη Ρέα. Ο Θησέας αλλάζει το πόρισμα της έρευνας για τα κτίρια και λέει στον Κλέωνα τη μισή αλήθεια. Η ιδέα της 'Ελλης για την εναλλακτική παράσταση βρίσκει σύμφωνη τη Βάλια, που της δίνει το ελεύθερο να προχωρήσει. Ο Χρήστος κλείνει το νέο δικηγορικό γραφείο του κι αποφασίζει να σφίξει τα δόντια και να προχωρήσει τη ζωή του με την Κλαίρη, ενώ η Μυρτώ παραδέχεται στον Ασίμ πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Η Νατάσσα αποφασίζει ν' αλλάξει τακτική με τον Πρίγκιπα και πάει με τα νερά του. Ο Πρίγκιπας στήνει παγίδα στον Τάσο. Η εγκυμοσύνη της Κλαίρης παρουσιάζει επιπλοκές.
Περίληψη: Ο Λευτέρης ενημερώνει την Κλαίρη πως η Λία έχει μάθει για τη συμφωνία τους κι εκείνη τον προειδοποιεί να της κλείσει το στόμα πριν τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Τάσος πέφτει στα χέρια του Πρίγκιπα, ο οποίος ξεκινάει την ανάκριση με σκοπό να μάθει πού βρίσκεται η κόρη της Βάλιας. Τα βασανιστήρια που εφαρμόζει είναι πολύ επώδυνα. Η Κλαίρη μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία κι αποφασίζεται να μπει στο χειρουργείο και να προχωρήσουν σε καισαρική. Η Ρέα εκλιπαρεί τον Πρίγκιπα να μην πειράξει τον Τάσο, όμως εκείνος την απομακρύνει, ζητώντας από τον Σάκη να την πάει σπίτι. Ο Τάσος την αποχαιρετάει, ξέροντας πως δεν θα γλιτώσει. Ο Σάκης τής δίνει ηρεμιστικά σε συνδυασμό με ναρκωτικά και η Ρέα πέφτει σε κώμα. Η 'Ελλη προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη Βάλια, αλλά η Βάλια είναι πεπειραμένη σ' αυτό το παιχνίδι και δεν πέφτει εύκολα στην παγίδα της. Παράλληλα, προσπαθεί να πείσει τη Μυρτώ πως ήρθε η ώρα να ξεπεράσει τον παιδικό της έρωτα για τον Χρήστο και να πατήσει στα πόδια της. Η Μυρτώ δείχνει να επηρεάζεται από τα λόγια της. Ο Τάσος δεν λυγίζει από τις πιέσεις του Πρίγκιπα και τελικά πέφτει νεκρός χωρίς να προδώσει την 'Ελλη. Ο Νάσος φροντίζει να φανεί σαν ατύχημα. Η Κλαίρη φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο μπαίνει προληπτικά σε θερμοκοιτίδα. Ο Λευτέρης πιέζει τον Θησέα να πάρει τον Χρήστο στον συνδυασμό του. Η συμμετοχή της Μυρτώς στο κόμμα του Θησέα ιντριγκάρει τη Βάλια και σκέφτεται μαζί με τα εγκαίνια του γραφείου να ανακοινώσουν και τα ευχάριστα νέα.
Περίληψη: Η Ρέα γλιτώνει από την υπερβολική δόση και χαλάει τα σχέδια του Σάκη, που την ήθελε νεκρή. Συνέρχεται και το σκάει από το νοσοκομείο. Η Ανθή βοηθάει την 'Ελλη στην οργάνωση της παράστασης, κρυφά από τη Βάλια, προσπαθώντας να την έχει από κοντά. Η Νατάσσα αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα, τα οποία αναγκαστικά την φέρνουν κοντά με τον Ασίμ. Εκείνος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να παίξει το παιχνίδι της. Ο Χρηστίδης ερευνά τον φόνο του Τάσου και παράλληλα παραμονεύει για την κατάλληλη ευκαιρία να συλλάβει τον Πρίγκιπα. Η 'Ελλη προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τη Βάλια αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Μυρτώ όμως, δείχνει να την συμπαθεί κι έτσι η 'Ελλη αναλαμβάνει να οργανώσει τα εγκαίνια του γραφείου της. Η Λία, μέσα από ένα χορευτικό κρεσέντο, ξαναζεί έναν παλιό εφιάλτη. Η Νατάσσα εκμυστηρεύεται στον Πρίγκιπα όλη την αλήθεια για τον φόνο του πολιτικού. Ο Σάκης προσπαθεί να βρει τη Ρέα και να της κλείσει το στόμα, αλλά τον προλαβαίνει ο Χρηστίδης. Ο Χρηστίδης αναλαμβάνει την ανάκριση της Ρέας, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να μιλήσει για τους πραγματικούς ενόχους πίσω από τον φόνο του Τάσου. Δηλώνει ένοχη και περιπλέκει την κατάσταση. Ο Πρίγκιπας τιμωρεί με άγριο τρόπο τον Σάκη για την αποτυχία του να κλείσει το στόμα της Ρέας.
Περίληψη: Ο Λευτέρης συμβουλεύει τον Χρήστο ν' ασχοληθεί με τα επαγγελματικά του και να κρατηθεί μακριά από τον Ασίμ γιατί είναι κακιά επιρροή για κείνον, μόνο που ο Χρήστος δεν δείχνει να συμφωνεί. Η Νατάσσα επεμβαίνει και με ένα κόλπο σώζει τη ζωή του Σάκη λίγο πριν τη χαριστική βολή. Η Ερμιόνη ανησυχεί για την Κλαίρη, καθώς αρχίζει να συνειδητοποιεί πως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η 'Ελλη ανακοινώνει στη σχολή της Λίας πως θα συμμετέχουν σε μια παράσταση με τη Βάλια, όμως το στενό μαρκάρισμα του Μιχάλη στη Λία δεν την αφήνει να το χαρεί. Ο Λευτέρης πιέζει τον Θησέα να πάρει τον Χρήστο στην παράταξη, διαφορετικά αρνείται να τον βοηθήσει με την κομπίνα εναντίον του Δημάρχου. Η Μυρτώ αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρέας, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Βάλια, καθώς φοβάται για το τι μπορεί ν' ανακαλύψει αν η Ρέα μιλήσει ανοιχτά για τον Ανδρέου. Ο Σάκης παίζει το τελευταίο του χαρτί κι αποφασίζει να συλλέξει πληροφορίες για τον Χρηστίδη. Ο Χρήστος, παρόλο που νιώθει πόσα πολλά τον χωρίζουν από την Κλαίρη, αποφασίζει να κρατήσει την υπόσχεσή του και στηρίζει τη νέα του οικογένεια. Ο Μιχάλης στριμώχνει άσχημα τη Λία, αυτή τη φορά με πιο άγριες διαθέσεις. Ο Πρίγκιπας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την παραλαβή μιας παρτίδας ναρκωτικών με το καράβι του.
Περίληψη: Ο Λευτέρης προσπαθεί να ξανακερδίσει την Ερμιόνη. Η Μυρτώ υποψιάζεται ότι ο φόνος του Τάσου σχετίζεται με τη δολοφονία του Νικηφόρου και η 'Ελλη την παροτρύνει να το ψάξει μέχρι να φτάσει στην αλήθεια, γεγονός που ενοχλεί τη Βάλια. Της ζητάει να μην ανακατευτεί ξανά στα οικογενειακά τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βιάσει τη Λία και της ξυπνάει παλιές οδυνηρές μνήμες. Η Νατάσσα πλησιάζει τον Ασίμ, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της. Δείχνει όμως να γοητεύεται από την παρουσία της. Η Ελένη προσφέρεται να βοηθήσει τη Μυρτώ με το ψυχολογικό προφίλ της Ρέας, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Χρηστίδη. Ο Θησέας προτείνει στον Χρήστο να μπει στην παράταξή του, αλλά εκείνος αρνείται. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Κλαίρη κι εκείνη αναλαμβάνει να τον πείσει. Ο Χρηστίδης ακολουθεί το ένστικτό του και κάνει έρευνα στο καράβι του Ανδρέου με την ελπίδα ότι θα πιάσει το λαθραίο εμπόρευμα. Η 'Ελλη πηγαίνει τη Βάλια σε μια διάσημη σχεδιάστρια μόδας για να της ανανεώσει το στυλ της. Ο Ανδρέου φτάνει στο λιμάνι και οι δύο άντρες αναμετρώνται. Κι ενώ όλα δείχνουν πως ο Ανδρέου θα τη γλιτώσει, τα σκυλιά της δίωξης εντοπίζουν κάτι στο αμπάρι...

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.