Advertisement 1

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κρυφός Καιάδας ΕΠ. 01 02 -- 23/01/2015

Επ.01 ::Η σειρά εξελίσσεται σε δυο επίπεδα, του τότε, παρακολουθώντας τις ιστορίες των τριών γυναικών και του σήμερα. 

Η μητέρα της νεαρής Κυπρούλας (ΡΕΒΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ), προκειμένου να γλυτώσουν από τη πείνα, δέχεται να πάει η κόρη της να δουλέψει έξω στις μάντρες του άρχοντα της περιοχής, τον Σπυρίδωνα. Σε ένα άλλο χωριό, η Δροσούλα (ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ) που είναι ερωτευμένη με τον Κοσμά (ΣΩΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ), τον παντρεύεται και στην
Ελλάδα η Σμαρώ, ζει ευτυχισμένες μέρες με τον άντρα της και τα παιδιά της.  


Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν αφού ο Σπυρίδωνας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΩΡΗΣ)  κακοποιεί την Κυπρούλα, η Δροσούλα γεννά και η δεισιδαιμονίες του χωριού αναγκάζουν τους γονείς της να προβούν σε ακατονόμαστες πράξεις, ενώ η Σμαρώ (ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ) , ζει τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. 

Χρόνια αργότερα, η Κυπρούλα (ΤΖΟΥΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ) είναι στη φυλακή. Από τα δυο παιδιά της, ο Αντώνης (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ), την επισκέπτεται συνέχεια, ενώ η κόρη της η Νατάσα (ΞΕΝΙΑ ΙΩΑΚΕΙΜ) ούτε να τη δει θέλει. 

Η Δροσούλα με τον άντρα της ζουν μιαν άθλια ψυχολογικά ζωή, ενώ η Σμαρώ με τον άντρα της προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ο εγγονός της, ο Στέφανος (ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ), δημοσιογράφος, ανακαλύπτει μια παλιά εφημερίδα, όπου σε ένα άρθρο, παρακινεί τους χωρικούς να μην καίνε τα παιδιά της. 

Ο Ανδρόνικος (ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ) προσπαθεί επιτακτικά να μάθει για το παρελθόν της μητέρας του  Μυριάνθης (Πατρίτσια Πεττεμερίδου) η οποία όμως είναι αποφασισμένη να κρατήσει επτασφράγιστα τα μυστικά της.

Επ.02:: Η μητέρα της Κυπρούλας έρχεται να δει πώς είναι και της λέει πως τώρα έχουν φαγητό στο σπίτι. Έτσι η Κυπρούλα, δεν της αναφέρει τι περνά. Η Χαρά, η αδελφή της Δροσούλας, παίρνει το μωρό μετά από  όρκο να μην το σκοτώσει αλλά να το αφήσει σε κάποια εκκλησιά. Η Σμαρώ σαν τρελή ψάχνει να βρει τον Λέανδρο, το γιο της, που έχει πέσει στο ποτάμι, ενώ στέλνει τον άλλο της γιο τον Λέανδρο για βοήθεια. Τώρα, ο Στέφανος, γνωρίζει τη Ντενίζ  (ΝΙΚΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ) διερμηνέα από τη Ροδόπη και την ερωτεύεται απόλυτα. Η Ντενίζ, έχει ύποπτες επαφές με ένα μυστηριώδη άντρα. Ο αδελφός της Κλαίρης (ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΧΟΥ), Λέανδρος (ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΜΙΣΕΛΕΤΟ), τσακώνεται άσχημα με τον αδελφό του Δήμο (ΣΙΜΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ) και αιτιάται την νύφη του Μελανή για την παγίδα που του στήνει ο Δήμος.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.