Advertisement 1

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Με διάταξη του ανακριτή Παύλος Ψωμιάδης: Αποφυλακίζονται η σύζυγος και τα παιδιά του με αντάλλαγμα τα σπίτια

Άνοιξαν οι πόρτες των φυλακών για τρία μέλη της οικογένειας του Παύλου Ψωμιάδη, καθώς με ανακριτική διάταξη αποφυλακίζονται η σύζυγος, ο γιος και η κόρη του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ΑΣΠΙΣ


Τα τρία μέλη της οικογένειας του Παύλου Ψωμιάδη είχαν οδηγηθεί στη φυλακή τον περασμένο
Δεκέμβριο, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και για εγκληματική οργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας, σύμφωνα με τη δικογραφία, τελέστηκαν αδικήματα όπως απάτη, υπεξαίρεση και απιστία.

Τώρα, ο ανακριτής με διάταξή του έκρινε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε συμφωνία με τους κατηγορούμενους ότι θα παραχωρήσουν την ακίνητη περιουσία στους ομολογιούχους που ζημιώθηκαν από το «κανόνι» της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, παρέχοντάς τους πληρεξούσιο, με το οποίο μπορούν να τα πουλήσουν και στη συνέχεια να αποζημιωθούν.

Στα ακίνητα που τα μέλη της οικογένειας διέθεσαν στους ζημιωθέντες συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, κτήριο επί της Β. Σοφίας, ακίνητα στη Μύκονο, στο Κεφαλάρι και στη Λεωφόρο Κηφισίας, διαμερίσματα στο Σύνταγμα και στου ΦΙΞ, και δύο πολυκατοικίες, η μία στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και η άλλη στις Σέρρες. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αξία των ακινήτων αυτών καλύπτει περίπου το 90% των κεφαλαίων, που έχασαν οι επενδυτές της ΑΣΠΙΣ.

Η συμφωνία αφορά περίπου 400 ομολογιούχους που εκπροσωπούνται από το δικηγορικό γραφείο των Ιωάννη και Μιχάλη Μαρκουλακου, οι οποίοι είχαν εγγράψει υποθήκες στην ακίνητη περιουσία της οικογένειας Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.