Advertisement 1

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠ. 63 64 65 66 67 68 69 -- 15/11/2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63

Περίληψη: Η Ελπίδα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προσεγγίζει τη Δόμνα και της δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να βρουν μια συμβιβαστική λύση για να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια. Εν τω
μεταξύ η 'Ηβη παίζει το δικό της παιχνίδι και απ' ότι φαίνεται έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.
Περίληψη: Ο νονός της Ελπίδας τής αποκαλύπτει πολύ σημαντικά γεγονότα σχετικά με την πολυτάραχη ζωή του πατέρα της και την βοηθά να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο Νικόλας έχει χάσει την αυτοκυριαρχία του, έχει παραισθήσεις και αρχίζει να καταρρέει. Εν τω μεταξύ ο 'Αγγελος κάνει πρόταση γάμου στην 'Ηβη και εκείνη, λίγο πριν απαντήσει, προσπαθεί να πείσει τους δικούς της ανθρώπους να της δείξουν εμπιστοσύνη και να μην κάνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Περίληψη: Η Δόμνα και ο 'Αγγελος ναρκώνουν την 'Ηβη και την κάνουν υποχείριό τους. Το δικαστήριο δικαιώνει τον Βίκτωρα και την Ελπίδα και τους δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα φροντίδας της 'Ηβης. 'Οταν όμως θα πάνε να παραλάβουν το παιδί τους, θα βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη που θα οδηγήσει τον Βίκτωρα για άλλη μια φορά στη φυλακή.

Περίληψη: Ο Γκάμπριελ και η 'Ηβη αρχίζουν να αποκτούν μια ιδιαίτερη σχέση και αυτό οξύνει την ήδη τεταμένη κατάσταση. Ο Βίκτωρας με την Ελπίδα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και όσα έχουν ζήσει, συνειδητοποιούν πως είναι μοιραίο να είναι για πάντα μαζί και αποφασίζουν να μη ξαναχωρίσουν. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης, σε συνεργασία με την ψυχολόγο των φυλακών, καταθέτουν απόφαση περί ακύρωσης του γάμου της 'Ηβης με τον 'Αγγελο.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ
Περιγραφή:   Η 'Ηβη Δραγούμη εξαφανίστηκε από την Κύπρο σε ηλικία 10 ετών και βρέθηκε στην Αθήνα 14 χρόνια μετά, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του ανθρώπου που την είχε απαγάγει. Η επανεμφάνισή της θα δρομολογήσει συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς έρχονται στο φως αναλυτικά γεγονότα από τον εγκλεισμό και την κακοποίησή της. Η αποθεραπεία της και η κοινωνική της επανένταξη θα δημιουργήσει ανατροπές και συγκρούσεις.
Η οικογένεια της 'Ηβης, απ' τις πιο πλούσιες της Κύπρου, δεν σταμάτησε ποτέ τις προσπάθειες να τη βρει, αλλά μάταια... Η εξαφάνισή της δημοσιοποιήθηκε και πήρε μεγάλες διαστάσεις αλλά ποτέ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μητέρα της, η Ελπίδα Δραγούμη, πέρασε όλα αυτά τα χρόνια βασανιστικά. Η απώλεια της λατρεμένης της κόρης ανέτρεψε τις ισορροπίες, οδήγησε τον γάμο της σε οριστική διάλυση και διατάραξε τον ψυχισμό των άλλων δυο παιδιών της, που έπρεπε να ζήσουν τα πιο τρυφερά τους χρόνια κάτω από το βάρος της απώλειας της αδελφής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.