Advertisement 1

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κλεμμένα Όνειρα - Τα Νέα Επεισόδια...!!!!!! Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου


Κορυφώνονται οι εξελίξεις και αρχίζουν νέα καταιγιστικά γεγονότα στον 4ο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, "Κλεμμένα Όνειρα"...

Η μητέρα του Δημήτρη Μαλτέζου, η Έλεν Τζόρνταν, προσπαθεί να συμμετέχει στο τέλος της τραγικής ιστορίας του γιου της.

Πατέρας και γιος, Δημήτρης και Άρης, δεμένοι από τη μοίρα, μεταφέρονται βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Κι ενώ ο Άρης χαροπαλεύει... η Μαρία, η γυναίκα του φέρνει στον κόσμο το παιδί τους και οι δύο μητέρες, η Αλεξάνδρα και η Βίκυ είναι συντετριμμένες. όπως και η Χρύσα. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάνει τον αδερφό του τώρα που τα ξαναβρήκαν μεταξύ τους.

Τρεις μήνες μετά όλα είναι διαφορετικά... η Έλεν Τζόρνταν αυτοκτονεί... ο Νικόλας με τη Βίκυ έχουν φύγει μακριά για να ξεχάσουν ενώ ο Ρώσος μαζί με τη Χρύσα είναι μαζί και ασχολούνται με ανθρωπιστικές αποστολές για να μην θυμούνται... Ο Σταύρος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και ζει μαζί με την Αλεξάνδρα, τη Μαρία και το μωρό της στο παλιό σπίτι της Βίκυς. Διευθύνει τη D-port και το κολέγιο το οποίο ως φόρος τιμής στον Άρη Μαλτέζο παίρνει το όνομά του. Τίποτα δεν προμηνύει τον κίνδυνο που έχει ήδη εμφανιστεί στη ζωή τους αλλά οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν.

Ο Νότης Αργυρός, ένας νέος και γοητευτικός άνδρας, εμφανίζεται για να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του που άφησε στη δεύτερη σύζυγό του, Ελεν Τζόρνταν. Μετά την αυτοκτονία της όμως η περιουσία έχει περάσει στα εγγόνια της, Σταύρο και Χρύσα Μαλτέζου αλλά και στο παιδί της Μαρίας. Στο πλευρό του έχει τη φίλη του, Λήδα Παπαμάρκου που έτρεφε πάντα αισθήματα γι'αυτόν.

Η Λήδα έχει και εκείνη τα εκδικητικά σχέδια της για τον επιχειρηματία Απόστολο Πετρίδη που κατέστρεψε επαγγελματικά τον πατέρα της και τον οδήγησε στο θάνατο. Χρησιμοποιεί τη γοητεία της και κάνει τον Απόστολο Πετρίδη να την εpωτευτεi και να την παντρευτεί. Ο Πετρίδης έχει 2 κόρες... την μεγαλύτερη Μάνια που αντιδράει στο γάμο και τη Χαρά η οποία πάσχει από μια ασθένεια. Ίσως και γι'αυτό είναι καλοσυνάτη απέναντι στη Λήδα.

Οι ζωές όλων θα γίνουν ένα κουβάρι... ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Μαρία, η Αλεξάνδρα, η Μάνια και όσοι βρίσκονται κοντά τους μπαίνουν στη δύνη της αγάπης και της εκδίκησης... Ο Νότης δεν έχει υπολογίσει το κρυφό πάθos της Λήδας. Όταν μάλιστα αποκαλύπτεται ποιοι πραγματικά είναι οι 2 τους... η συνέχεια θα είναι ανεξέλεγκτη...
Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου... Δείτε το video με τους πρωταγωνιστές της σειράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.